go Indonesia is jouw persoonlijke Indonesië reisadviseur! Met onze professionele contacten in Indonesië, de meer dan 15 jaar Indonesië reiservaring voor alle leeftijden kunnen wij een goed Indonesië reisadvies afgeven. Met onze eigen roots in zowel Nederland als in Indonesië kunnen wij voor jullie de brug slaan tussen deze twee al sinds lange tijd verbonden landen.

 Midden Java, Jawa Tengah, het Venetië van Java wordt het nu ook genoemd.

Vele verhalen, vele legendes en herinneringen zijn hier achter gebleven.

Velen onder U zijn hier geboren, hebben een band of kennen midden Java van de kleurrijke verhalen van Opa en Oma voor het slapen gaan. “De Gordel van Smaragd”, veel groen, veel regenwouden en mooie plantages zijn onderdeel van vele Nederlandse legendes. De unieke samenstelling van cultuur, geschiedenis, overgebleven erfgoed, culinair, gastvrijheid en kleurrijke gebruiken zijn nu voor “the next generation ”een interessante belevenis om deze zelf te “onderzoeken”.

Vele Indische jongeren en kleinkinderen van mensen die ooit in Midden Java hebben gewoond, willen graag op zoek naar hun “roots”.

Het is heel spannend om het “zelf’ te beleven en te zien “, waar de verhalen van Oma en Opa hebben afgespeeld in dit mooie land maar o zo ver weg...
 
Soms is er veel veranderd en kan men de “ouderlijke woningen” niet meer terug vinden, maar de cultuur, klimaat en gastvrijheid vormen voor velen toch een zekere “herkenning”, hier voel ik me thuis... Het is anders dan de verhalen maar ja... hier kom ik vandaan en dit is mijn 2e vaderland.
Deze reis biedt de mogelijkheid de koloniale sfeer van toen te herbeleven. Naast meerdere workshops werkt Semarang stad mee om de sfeer van toen op een respectvolle manier weer te geven!

 

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-16168298
E: info@go-indonesia.nl

Bezoek ons ook op

Back to top