go Indonesia is jouw persoonlijke Indonesië reisadviseur! Met onze professionele contacten in Indonesië, de meer dan 15 jaar Indonesië reiservaring voor alle leeftijden kunnen wij een goed Indonesië reisadvies afgeven. Met onze eigen roots in zowel Nederland als in Indonesië kunnen wij voor jullie de brug slaan tussen deze twee al sinds lange tijd verbonden landen.

 
Wij zijn een gespecialiseerde reisorganisatie en wij bieden geen groot scala aan rondreizen aan maar de groepsreizen welke we aanbieden zijn zorgvuldig samengesteld. Waar onderscheiden wij ons in bij groepsreizen naar Indonesië?

 

Persoonlijke benadering en ondersteuning

Je bent niet zomaar iemand die meegaat maar een zeer gewaardeerde gast! Zo willen we graag je persoonlijke wensen en verwachtingen van je weten en komen eventueel zelfs eerst bij je langs!

 

3 dagen verblijf in cultuurplaats Sumedang

Samen met de lokale bevolking en onze familie verblijf je in Sumedang en kunnen wij je de typisch Indische dingen laten zien en bijbrengen zoals koken waarbij we samen naar de pasar gaan om inkopen te doen. De bedoeling is om je het echte Indonesië van nu en de verhalen en legenden van het oude Indië te laten ervaren.

 

 

Voorstellingen van traditionele dansen, gamelan, pencak silat, kuda Renggong / Kuda Silat!

 

 

We bezoeken lokale bijzonderheden zoals gunung Kunci (Sleutelberg) en waterval en theetuin.

 

Elke dag een korte les bahasa Indonesia zodat je dit tijdens de rest van de reis kunt gaan gebruiken.

 

Entreeprijzen zijn inclusief

Wij bieden jullie vele bezienswaardigheden aan. Wij vragen niet om alsnog de entreeprijzen ter plaatse te betalen. Wel bieden we een aantal excursies optioneel aan. We staan achter al onze excursies en gaan bijvoorbeeld niet dolfijn spotten in Lovina.

 

We verblijven een dag langer als andere reisorganisaties in Bandung en Malang

Geef ons van te voren informatie over jouw roots in en nabij deze plaatsen zodat we jullie kunnen helpen dit ook werkelijk te gaan bezoeken.

 

Onze doelgroep

Onze reizen zijn bedoeld voor een ieder met een sterke band met voormalig Nederlands-Indië en het huidige Indonesië. Zo reis je met gelijkgestemden en kun je tijdens je reis je ervaringen delen met diegenen welke weten wat je voelt, denkt en ervaart. Zo is de reisbegeleider ook iemand die zijn roots zowel in Nederland als Indonesië heeft.

 

Reis samen met je (groot) ouders, vrienden en kennissen en laat je onderdompelen in de vele facetten welke Indonesië rijk is. Laat je verwonderen en verblijden door al de magie, natuurlijke schoonheid en vriendelijke bevolking van Indonesië!

We bieden in 2017 de volgende groepsreizen aan:

 

25 daagse Java en Bali reis (vanaf € 2145)

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 01AGreenSeat_Web_RGB
  • EV_LOGO_RGB
  • GGTO_logo_Oranje_zonder

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-16168298
E: info@go-indonesia.nl

Bezoek ons ook op

Back to top