Als je naar een land als Indonesië reist krijg je te maken met temperatuur verschillen en andere gewoonten en gebruiken. Hoe jouw lichaam daarop reageert heeft te maken hoe jouw huidige gezondheid is.

Door onze ervaring weten we dat als je over een normale gezondheid beschikt je eigenlijk alleen maar te maken zult krijgt met eventuele maag problemen. We organiseren onze reizen in samenspraak met jullie en zullen lange reisdagen proberen te vermijden en je eerst te tijd geven om te acclimatiseren. Wij adviseren je van te voren en op reis hoe je lekker gezond blijft zodat je alles 100% kunt meemaken.

Wel willen we graag van jullie weten of je eventuele wezenlijk belangrijke (medische) hulp of wensen nodig hebt. Dit noemen wij essenties en deze kunnen jullie kenbaar maken tijdens ons gesprek bij ons op kantoor maar dit kan natuurlijk ook op een later tijdstip. Ook kun je onze reisvoorwaarden downloaden onder aan de pagina en op de "Onze garanties" webpagina en kijk dan speciaal naar artikel 4.

Voor jouw reis naar Indonesië kun je voor een deskundig reisadvies terecht bij Travel Clinic Oost. Op het spreekuur bekijken zij samen met jouw welke vaccinaties voor je worden aanbevolen. Het advies is onder andere afhankelijk van de leeftijd, gezondheid, medicijngebruik en verblijfsduur. In het algemeen adviseren zij voor Indonesië de volgende vaccinaties :

DTP, hepatitis A en buiktyfus.

Tijdens het spreekuur bespreken zij ook het risico op Knokkelkkoorts en Malaria en hoe je dit kunt voorkomen.

Je kunt een afspraak maken voor het spreekuur op een van hun locaties in Arnhem –centrum, Velp of Zevenaar via tel nr 088 – 00 55 944 of via de website www.travelclinicoost.nl.

Je ontvangt bij ons 50 % korting op de eerste consultkosten.

 

 

 

 

 

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top