- Of het nu gaat om avontuur zoals een jungle ervaring, vulkaan beklimmingen of duiken in een van de top 5 locaties ter wereld.
- Of om onderdompeling in de Javaanse culturele tradities en op ontdekking wilt gaan in minder bekende regio’s van Indonesië.
- Of je wilt relaxen na een indrukwekkende reis op een van de tropische witte koraalstranden. 
 
Bij ons kun je terecht voor een groot scala aan mogelijkheden. Wij luisteren aandachtig naar jullie wensen en voorkeuren en brengen een globaal advies. Samen met onze kantoren te Indonesië (Jakarta, Yogyakarta en Mataram op Lombok) stellen we vervolgens een dag tot dag reisprogramma samen. Vanuit ons kantoor te Arnhem brengen wij dan verslag uit met een dag tot dag programma en een prijsopgave. Dit landarrangement is dan een maand geldig en kan natuurlijk nog aangepast worden.
 
Wij kunnen ook de internationale vluchten voor je regelen. Hierbij letten we scherp op vluchtaansluitingen en overstaptijden om onnodige wacht- en reistijd te voorkomen zodat de reis zo aangenaam mogelijk verloopt.
Je kunt ook een beschikbaar budget opgeven en we kijken dan wat mogelijk is.
 
Zo kunnen wij een individuele reis je voor samenstellen. Vul ons online formulier in en vraag hier ons advies voor jouw Indonesië reis.
Ga met ons mee en combineer je reis naar believen.

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top