Highlights Bali en Lombok

Bali en Lombok hebben voor iedere natuur -, cultuur - en levensgenieter veel te bieden. De legio aan mogelijkheden zijn te veel om hier te benoemen. Wij kennen de ins- en outs, de laatste ontwikkelingen en de speciale plekjes en hebben dan eveneens een kantoor te Mataram op Lombok

Klik op de rode 'markers' en bekijk de informatie van de betreffende plaats/locatie.

 

Wanneer te gaan?:

Bali, met zijn centrale ligging in de Indonesische archipel is dan ook letterlijk het middelpunt tussen enerzijds het natte westen (Sumatra, Kalimantan en Java) en anderzijds het droge oosten (o.a. kleine Sunda eilanden) en heeft dan ook het beste van 2 werelden. Bali is weelderig groen en heeft bijna het gehele jaar een droog klimaat. Dit geld ook voor het daarnaast gelegen Lombok. Lombok is minder toeristisch dan Bali en de lokale Sasak bevolking hangt een eigen vorm van de islam aan terwijl de Balinezen een eigen vorm van het Hindoeïsme aanhangen . Toch kent Bali net zoals de rest van Indonesië een drogere en nattere periode. De natte periode valt officieel gedurende o.a. onze wintermaanden (november - april) en de rest van het jaar is het dus droog en zonnig! De droogste maanden zijn mei - juni. Daarnaast zijn er de hoog- en laagseizoen perioden, standaard zijn dat de westers georiënteerde zomer en wintervakanties en prijzen zijn dan ook aangepast en hoger. Bali kent geen vastenmaand (de ramadan) met als afsluiting het Suikerfeest (7 juli 2016) maar in deze periode van afsluiting van de moslim vastenmaand wordt Bali dan wel ook veel bezocht door binnenlandse toeristen.

Wij kunnen een op maat reis samenstellen voor iedere leeftijd. Zo hebben we ervaring met reizen met kinderen, tieners,  jongeren, verliefden en levensgenieters. Vraag hier advies voor jouw Indonesië reis.

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top