Als je voorkeur uitgaat naar koraal witte stranden, azuurblauwe baaien, schuimenende warmwaterbronnen en verborgen traditionele dorpen ga dan mee naar de kleine Sunda eilanden. Deze eilanden zijn weelderig en jungle-groen in het noorden en hebben een meer droge savanne in het zuiden. Het heeft een aantal van 's werelds beste duikplekken, surf breaks, en 3 kleuren vulkanische meren. Het is een land van roze-zand stranden, scholen haaien en roggen, en endemische Komodo varanen. Je zult er ook een culturele diversiteit die ongeëvenaard is in Indonesië vinden. Animistische rituelen en tribale tradities gedijen nog steeds naast de talloze minaretten, tempels, kloosters en kapellen, en hoewel Bahasa Indonesia de verenigende taal is heeft elk eiland een eigen taal, die vaak wordt opgedeeld in dialecten.

Wij kunnen een op maat reis samenstellen voor iedere leeftijd. Zo hebben we ervaring met reizen met kinderen, tieners en jongeren en hebben we zelf de halve wereld gezien met een backpack.

 

Klik op de rode markers en bekijk de bijzondere locaties welke je tijdens een kleine Sunda eilanden reis kunt aandoen.

De kleine Sunda eilanden zijn eigenlijk de eilanden Lombok, Sumbawa, Flores, Solorarchipel, Savoe-eilanden, Sumba en west Timor. Ook kunnen wij voor jouw een op maat reis regelen naar de minder bekende en bezochte eilanden zoals de Solorarchipel, Savoe-eilanden, Sumba en west Timor. In Kupang te west Timor vond lang geleden mijn (Edward, eigenaar van go Indonesia) eerste ervaring met Indonesië plaats toen ik vanuit Darwin, Australië de oversteek maakte om mijn roots te zoeken (en uiteindelijk te vinden in Sumedang, west Java).

Wij kunnen een op maat reis samenstellen voor iedere leeftijd. Zo hebben we ervaring met reizen met kinderen, tieners en jongeren en hebben we zelf de halve wereld gezien met een backpack. Vraag hier informatie voor jouw reis aan.

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top