De  afwisselende natuur met berggebieden, vulkanen, regenwouden, prachtige rijstterrassen, uitgestrekte witte zandstranden en koraalriffen biedt voor ieder wat wils. De gastvrijheid van de bevolking is zeer groot! Toch staat het toerisme op dit eiland nog in de kinderschoenen

Klik op de rode markers en bekijk de bijzondere locaties welke je tijdens een Sulawesi reis kunt aandoen.

 

Onze reizen in Sulawesi starten vanuit Makassar (Ujung Pandag) en van daaruit zijn er zeer veel mogelijkheden om slechts een aantal dagen tot 30 dagen (en langer maar denk aan het feit dat het reguliere visum 30 dagen geldig is). Ook kan er geheel per fiets worden gereisd en zijn meerdaagse wandeltochten ook mogelijk.Voor een bezoek van 8, 11 of 15 dagen aan Sulawesi kan het best het zuid-westen (Bugis en Tana Toraja) in combinatie van het noord-oosten (Bunaken en Menado) worden aangeraden. Ook kun je vanuit Menado het natuurpark Tangkoko, het Minahassa, en de meren Linouw en Tondano worden bezocht (zie kaart).

In Sulawesi werken we samen met Adil Nurimba, eigenaar van Sulawesi Travel en is geboren in Makassar, de hoofdstad van Zuid-Sulawesi. In Makassar heeft hij rechten en geschiedenis gestudeerd. Tijdens zijn werk in “Fort Rotterdam” heeft hij de Nederlandse taal geleerd. In 2013 heeft hij de opdracht gekregen van omroepvereniging Max, voor het programma “Erica op reis”. Hij heeft Erica Terpstra mogen begeleiden tijdens haar reis door Sulawesi.

Wij kunnen een op maat reis samenstellen voor iedere leeftijd. Zo hebben we ervaring met reizen met kinderen, tieners en jongeren en hebben we zelf de halve wereld gezien met een backpack. Vraag hier informatie voor jouw reis aan.

 

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top