Een op maat reis naar Indonesië is de manier om een onbezorgde en indrukwekkende reis in Indonesië te maken. U reist met privé vervoer en een Engelssprekende chauffeur en voor een geringe meerprijs een Nederlandssprekende gids. Uw reis vangt aan op het moment dat u op de luchthaven wordt opgewacht door onze chauffeur welke jullie naar het eerste hotel brengt. Dit hoeft nog niet de chauffeur en auto te zijn waarmee U de gehele reis mee reist want deze zal waarschijnlijk de dag erop, wanneer Uw overland reis begint, U bij het hotel ophalen. We maken gebruik van goede middenklasse hotels en waar mogelijk ook kleinschaliger en veel persoonlijker accommodaties dan de grotere toeristen hotels. Wij vinden interactie met de lokale bevolking (neem bijvoorbeeld onze eigen familie in de plaats Sumedang nabij Bandung) belangrijk. Niet alleen zodat U een veel persoonlijker ervaring op doet maar ook om de lokale bevolking te ondersteunen om hun cultuur, natuur en economie in stand te houden.
 
Tijdens de reis zijn alle ontbijten inbegrepen en wordt U naar de mooiste plekjes gebracht en uiteraard ook de "must see" attracties zoals de Borobudur en Prambanan tempels of de Nationale Parken (zeeschildpadden, Komodo varanen en/of Orang Utangs).
 
Indonesië heeft zeer veel te bieden en wij nodigen U dan ook uit voor een persoonlijk gesprek met wat lekkers in ons gezellige kantoor aan huis in Arnhem.
 
Hieronder vindt U een voorbeeld reis van een vader (geboren in Nederlands-Indië) en dochter welke een rootsreis maakte en onze familie in Sumedang hebben bezocht.

Reisroute (kaart)

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top