Wij geloven in het Indonesisch principe van gotong royong wat wederzijdse hulp en eendracht betekent.  Een ieder draagt bij in wederzijdse hulp in de samenleving naar zijn of haar beste kunnen. Zo willen wij samen met jullie bijdragen aan de instandhouding en bescherming van:
 

De natuur

 
Je kunt met ons samen helpen de natuur te beschermen en in stand te houden. Dit kan op verschillende manieren:
  • CO2-compensatie van jullie reis. Compenseer de CO2-uitstoot van jouw reis en geef huishoudens van onze minder bedeelde medemensen in Indonesië toegang tot duurzame energie! Kijk voor meer informatie op www. GreenSeat.nl
130708 GS Banner Statisch 728x90
 
  • Door jullie aanwezigheid kun je bijdragen hoe men in Indonesië zal gaan denken over de meerwaarde van het instandhouden en beschermen van de natuur (denk aan teloorgang van de biodiversiteit waarbij  slash & burn technieken gebruikt worden om grote oppervlakten kaal slaan om oliepalm plantages aan te leggen).
 
De bevolking
De kleinschalige accommodaties worden gerund door de lokale bewoners van de regio waar we ons op dat moment bevinden. Ze zijn trots op hun eigendom en het feit dat zij gasten kunnen verwelkomen welke gastvrijheid belangrijker vinden dan onnodige luxe. Ook letten we er op dat er geen onnodig gebruik van lokale grondstoffen (bijvoorbeeld water) en energie plaats vindt door onze aanwezigheid. Daarnaast willen we jullie de adat (aard) van de vele etnische bevolkingsgroepen (366) met hun 250 distinctieve talen laten zien en er zo toe bijdragen dat de jongere generaties deze waarden in stand houden.
 
Ook kunnen we helpen om de mensen in Nederland een helderder beeld te geven over het huidige Indonesië. Een modern en democratisch Indonesië wat steeds opener (o.a. invloed van het internet) wordt en actief strijd tegen onrecht en corruptie.

 gotong royong

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

Back to top