Waarom doen we wat we doen?

go Indonesia streeft ernaar om de positieve effecten van toerisme op individuen en lokale gemeenschappen te vergroten, terwijl de negatieve sociale, milieu- en economische gevolgen worden beperkt.
 
go Indonesia gelooft in het Indonesisch principe van "gotong royong" wat betekent dat een ieder naar zijn of haar vermogen (in figuurlijke en letterlijke zin) bijdraagt om de samenleving te ondersteunen.
 

Hoe doen we dat?

go Indonesia werkt alleen samen met partners in Indonesië welke aantoonbaar dezelfde visie nastreven. Dit is o.a. herkenbaar door hun lidmaatschap aan PATA (Pacific Asia Travel Association) een organisatie welke onder meer connecties heeft met onze eigen ministerie van BZ en duurzaam toerisme hoog in het vaandel heeft staan.
 

Voorbeelden zijn o.a.:

- Onze partners sponsoren lokale toeristische initiatieven via microkredieten.
- Onze auto's zijn standaard voorzien van navulbare drinkwatertanks.
- We trainen al onze gidsen om milieuvriendelijk te werk te gaan.
- De mensen waarmee we werken krijgen een eerlijke loon.
- We respecteren lokale gebruiken en tradities.

 

 Lid VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 

Bedrijfsgegevens

go Indonesia
Veenwortelstraat 107
6841KL Arnhem
Kamer van Koophandel 61291811
SNS IBAN NL09 SNSB 090 2344 242

Contact

T: 026-3219588
M: 06-44137031
E: info@go-indonesia.nl

Lid VvKR.

 

GGTO

Back to top